CHINEES INDISCH RESTAURANT RUBY

CHINEES INDISCH RESTAURANT RUBY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 910 beoordelingen
10 aug 2020 om 11:48 Zoals altijd prima, snel, en lekker. Bestellen hier al jaren.
10 aug 2020 om 8:14 Het zal wel door de hitte komen. Het eten werd keurig bezorgd, alleen niet op de gevraagde tijd. Keurig gecorrigeerd. Ik had Ossenhaas met Paksoi besteld. Ik kreeg Ossenhaas zonder Paksoi! Het zal wel aan de hitte liggen, want ik ben heel erg tevrede
8 aug 2020 om 10:30 Ik wilde het eten pas om 17.30 hebben dus dat uur bezorgtijd was mijn eigen keuze. Precies op tijd bezorgd. Eten zoals altijd super wat je ook besteld
7 aug 2020 om 20:33 Was weer heerlijk!
4 aug 2020 om 8:16 Wanneer je er speciaal een opmerking bij plaatst en je het tegenovergestelde krijgt waardoor je het eten kan weggooien.
1 aug 2020 om 21:37 Heerlijk eten zoals altijd!
31 jul 2020 om 20:19 Weer toppie‼️
30 jul 2020 om 9:35 Prijs in verhouding met kwaliteit was ver te zoeken. Zal hier niet snel meer bestellen.
28 jul 2020 om 8:17 snel en lekker eten
27 jul 2020 om 19:48 Gadverdamme, smaakt alsof het achter de koelkast vandaan is gehaald. NIET KOPEN, DE GOEDE REVIEWS ZIJN NEP.
26 jul 2020 om 23:59 Heerlijk gegeten en genoeg voor twee dagen. Gaan hier zeker vaker bestellen!
26 jul 2020 om 23:16 Snel bezorgd, ouderwets (en) lekker!